Dames Fiets Rivel

Mercedes Hartman | Agustus 16, 2021 | Tidak ada komentar

Met een Rivel heb je gegarandeerd een moderne bijdetijdse fiets in handen. Rivel Harvard City N3 Dames.


Rivel Riviera N3 2018 Dames Kopen Online Hybride Fietsen Hybride Fiets Stadsfiets

Deze eigentijdse Rivel Berkeley N7 2018 Dames valt in de categorie elektrische fietsen.

Dames fiets rivel. Kunnen we u verder helpen. Deze elektrische fiets heeft een motor in het voorwiel. Gemaakt in onze sociale werkplaats door oa.

Start Shop Alle Fietsen Stadsfiets 28 inch Refurbished Rivel Stadsfiets Damesfiets 3v 53cm 28 inch Refurbished Rivel Stadsfiets Damesfiets 3v 53cm Nette refurbished fiets. QouT fietsen een winkel waar veel mogelijk is. Twee gepassioneerde fietsenbouwers uit het Friese Surhuisterveen vonden elkaar in 1948 en besloten samen innovatieve fietsen te bouwen.

Tweedehands fietsen Damesfiets Rivel. Een leverancier bedacht de naam Rivel omdat hij de naam t lang vond voor de etiketten. Grote verkoop van tweedehandsfietsen en sterk afgeprijsde nieuwe fietsen in ons magazijn te Gent.

Deze tweedehands Rivel Colorado N3 Damesis een zeer degelijke en strakke stadsfiets. Het merk Riemersma Van der Velde was geboren. Met zijn fraaie design is deze fiets vooral populair onder de scholieren.

Jonge medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt met een ambitie om fietsenmaker te worden. Dat zie je aan de stevige laklaag en de roestvrijstalen boutjes en moertjes. Hierdoor is de fiets gelijk aan een fiets met een framemaat van 58cm.

Deze fiets is uitgerust met de Shimano Nexus 3 naafversnelling en heeft handremmen rem en verder een zeer degelijke sterke achterdrager en een gesloten kettingkast. Daardoor heeft de fiets weinig onderhoud nodig. Na wat samenwerkingsverbanden op verschillende locaties wordt uiteindelijk in 1948 in Surhuisterveen de firma Riemersma Van der Velde opgericht.

Rivel fiets Rivel is in de jaren 30 ontstaan en begon met het bouwen van kinderwagens autopeds en driewielers. Opknapper Rijwielhersteller since 1998 in delft De Rivel Princeton is het topmodel uit de Rivel City lijn met een zeven versnellingsnaaf en rollerbrakes voor en achter. Daarnaast maken de stevige voor- en achterdrager het eenvoudig bagage mee te nemen.

Rivel Montana N7 Dames Prijzen. De Rivel Riviera E-Bike kan uitgerust worden met een verende zadelpen. Je merkt het ook aan de verlichting met een hoge lichtopbrengst.

De Rivel Riviera N3 Dames is een elektrische transportfiets met een krachtige voorwielmotor. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een met 5 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt. Deze fiets is uitgerust met de shimano nexus 3 naafversnelling en heeft handremmen rem en verder een zeer degelijke sterke achterdrager en een gesloten kettingkast.

De naam Rivel wordt bedacht door een leverancier die de naam Riemersma Van Der Velde te lang vond voor zijn pakbonnen en etiketten. Rivel e-bike damesfiets Riviera N3 blauw is een van de elektrische stadsfietsen uit de Rivel collectie. Daardoor heeft de fiets weinig onderhoud nodig.

Rivel Riviera N3 Dames 54cm. Na wat samenwerkingsverbanden op verschillende locaties wordt uiteindelijk in 1948 in Surhuisterveen de firma Riemersma Van der Velde opgericht. De Rivel Riviera City bike elektrische Transportfiets heeft een framemaat 54 cm zonder verende zadelpen.

Het is een ideaal model voor kleine ritten maar ook voor. Rivel kiest voor kwaliteit en Europese normering. Voor 1500 uur besteld volgende week in huis.

Acties en promoties. Rivel Reno N3 Dames. Klinkkouterstraat 15 9040 Gent Alle soorten fietsen.

Deze tweedehands rivel colorado n3 damesis een zeer degelijke en strakke stadsfiets. Deze fiets is uitgerust met de Shimano Nexus 3 naafversnelling en heeft handremmen rem en verder een zeer degelijke sterke achterdrager en een gesloten kettingkast. De accu is netjes weggewerkt Bafang motor aanwezig en zeer robuust frame.

Rivel Riviera Elektrische fiets Voorwielmotor Dames. Het lichtgewicht aluminium frame is. Geschikt voor mooie fietstochten en dagelijks gebruik dankzij de maximale actieradius van 150 km.

Laagste prijsgarantie 100 rijklaar afgeleverd Gratis verzending. Rivel Riviera 250 Watt 36 Volt Bafang voorwielmotor 481 Wh 37V 13Ah Phylion accu onder bagagedrager Shimano Nexus 3. Bestel een Rivel elektrische fiets eenvoudig en voordelig bij Fietsenconcurrentnl.

Onze klantenservice staat voor u klaar. BESLISTnl Nieuwe Rivel fiets 2021 kopen. Afhankelijk van uw lengte kunt u kiezen om de fiets met of zonder verende zadelpen te bestellen.

Prijzen van alle 1 aanbieders vergelijken. Deze tweedehands Rivel Colorado N3 Damesis een zeer degelijke en strakke stadsfiets. Bestel online goedkoop jouw nieuwe favoriete fiets Profiteer nu van de sale en aanbiedingen.

Rivel Colorado N3 Dames. Rivel fiets Rivel is in de jaren 30 ontstaan en begon met het bouwen van kinderwagens autopeds en driewielers.


Pin On Bikes


Pin On Bikes


Pin Auf Fietsjes


Pin Op Bicycles


Multicycle Voyage Emi Green Drive Fietsenwinkel Oostrum Venray Fietsen Fietsslot Elektrische Fiets


Hollandia Colorful Vintage 2018 Fietsen Damesfiets Vouwfiets


Fietsaccu Xh370 10j Phylion Accu Wall E 36v 13ah Li Ion Elektrische Fiets


Pin On Bikes


Retro Hollandia Feelgood Babyblue Bicycle Retro Feel Good




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma